Ana sayfa Sosyal Medya Avrupa Yakası’nın iki komik ünlüsü Gülse Birsel ve Ata Demirer’den gülümseten pozlar!

Avrupa Yakası’nın iki komik ünlüsü Gülse Birsel ve Ata Demirer’den gülümseten pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya hesaplarından farklı paylaşımlar yapan Ata Demirer ile Gülse Birsel, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Daha önce Avrupa Yakası isimli dizide birlikte rol alan ikilinin, zaman zaman instagram hesaplarından paylaşımlar yaparak takipçilerine bilgi verdiklerini görüyoruz.

Gülse Birsel, Ege’de olduğunu ve keyfinin de yerinde olduğunu anlatan bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, yazın kendisi için hala bitmediğini de esprili bir şekilde anlattı. Doğa ile iç içe yaşadığını da mesajındaki sözleriyle ifade eden Gülse Birsel, imajıyla da hayranlarının dikkatini çekti.

Gülse Birsel, “Çimler, güneş, kediler, utanmadan hala mayoyla bronzlaşmalar derken, Ege’de her şey kulak memesi kıvamında giderken, 2 gündür özel efekt çapında şimşekler yıldırımlar” diye yazdı.

Oyuncu, yaz günlerinin bitişini de bu şekilde anladığını şu sözlerle ifade etti: “Kimin gözü kaldıysa derhal açıklasın! Veya biri beni Aralık ortasında olduğumuz ve yazın çoktan bittiği gerçeğine davet etsin.”

Avrupa Yakası'nın iki komik ünlüsü Gülse Birsel ve Ata Demirer'den gülümseten pozlar! 8

Ata Demirer de Ege’de hayatın tadını yaşayan isimlerden… Bozcaada’da uzun süre kalan oyuncu, hayatının en rahat günlerini de burada geçiriyor.

Seferihisar’da bulunan Sığacık’ta Olanlar Oldu isimli filmini 2016 yılında çeken Ata Demirer, instagram hesabından 4 yıl önceye gitti.

“Olanlar oldu 2016. Döndü teyzem ezberde… Sığacık’lı dostlara selam olsun buradan” diye yazan Ata Demirer, geçmişin güzel anılarını hatırlattı.

Avrupa Yakası'nın iki komik ünlüsü Gülse Birsel ve Ata Demirer'den gülümseten pozlar! 9