Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç özel pozlarıyla ünlü derginin kapak güzeli oldu!

Esra Bilgiç özel pozlarıyla ünlü derginin kapak güzeli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisiyle oyunculuk kariyerine adım adan Esra Bilgiç, Halima Hatun olarak büyük beğeni topladı. Dizide çok önemli tecrübeler kazanan oyuncu, hem performansı hem de güzelliği ile kısa sürede piyasada yükselen yıldızlardan birisi olmayı başardı.

Diriliş Ertuğrul’un yurt dışında da yayınlanması ile hayran kitlesini ülke sınırlarının dışına taşıran Esra Bilgiç, sosyal medyada da hızla takipçi kazandı. 6 yıldır ekranlarda yer alan oyuncunun 5 milyona yakın instagram takipçisi bulunuyor.

Hızla hayran kitlesi artan oyuncu şimdilerde Show TV ekranında Ramo isimli dizide başrolde bulunuyor. Murat Yıldırım ile birlikte dizide harika performans sergileyen Esra Bilgiç, son yılların ismi en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu.

Bilgiç, L’Officiel Türkiye dergisinin Aralık sayısının kapağını süsledi. Dergiye özel pozlar veren oyuncu, hayranlarını da adeta mest etti.

Esra Bilgiç özel pozlarıyla ünlü derginin kapak güzeli oldu! 8

Esra Bilgiç, dergiden bir başka pozunu ise ünlü Alman şair ve oyun yazarı Goethe’nin Faust isimli ünlü eserinden bir bölüm ile paylaştı:

Faust: Ben neyim o halde, mümkünü yoksa
Bütün düşüncelerin peşinden dolaştığı
İnsanlığın tacına ulaşmanın?

Mefistofeles: Nihayetinde, neysen o’sun.
Peruklar da taksan başına milyonlarca lülesi olan,
Giysen de yüksek ayakkabıları,
Hep neysen, o’sun nihayetinde.

Esra Bilgiç özel pozlarıyla ünlü derginin kapak güzeli oldu! 9