Ana sayfa Dizi Arşivi Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin hikayesinde herkes için bir mesaj var!

Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin hikayesinde herkes için bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım yeni diziler için yoğun bir hazırlık dönemi yaşıyor. Yönetmen Ahmet Katıksız’ın eline aldığı yeni dizi Oğlum da bu projeler arasında yer alıyor. En son Alev Alev dizisinin yönetmenliğini yapan Ahmet Katıksız, proje için titiz bir çalışma yürütüyor.

Oğlum dizisi için başrolde düşünülen Demet Evgar ile herhangi bir görüşme olmadığı ortaya çıkmıştı. Ancak Canan Ergüder ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve oyuncu Pedegog Demet karakteri için anlaşma sağladı.

Duygusal bir hikayesi bulunan dizinin yayıncısı olarak Show TV netleşti… Hikayesi de çok merak edilen Oğlum’da birçok izleyici kendinden bir parça bulacak.

Son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak dar gelirli ailelerin çocuklarını öne çıkartan bir proje olması nedeniyle de Oğlum güçlü bir karşılık bulma ihtimali taşıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Oğlum dizisinin hikayesinin detaylarını yayınladı. 6 yaşındaki Kaan ile bir başka ailenin 12 yaşındaki oğlu Cem’in dramatik hikayesi izleyicileri de etkileyecek.

Bilgisayar oyunu düşkünü Cem durumu iyi olan bir ailenin çocuğu olurken, Kaan da dar gelirli bir ailenin evladı olarak yer alacak ve iki çocuğun yolları kesişecek.

İki çocuk üzerinden yaşanacak kötü ve korkunç olaylar neticesinde Oğlum dizisi hayata yönelik güçlü mesajlar ortaya koyacak.