Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar yok ama Canan Ergüder dizilere dönüyor!

Demet Evgar yok ama Canan Ergüder dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev isimli dizide yönetmen Ahmet Katıksız ile birlikte çalışan Demet Evgar, hakkında çıkan Oğlum dizisinde yer alacağı iddiasını yalanladı. Ahmet Katıksız’ın hazırlıklarını sürdürdüğü projeden haberinin olmadığını söyleyen Demet Evgar böylece iddiaları boşa çıkarttı.

Oğlum isimli yeni dizide Demet Evgar yok ama, Canan Ergüder başrolde yer alacak. Menajerimi Ara isimli projeyle geçen sezon çok iyi bir çıkış yapan ünlü oyuncu, projeye erken veda etmek durumunda kaldı.

Meme kanseri tedavisi gören ve bir süre dinlenmesi gereken Canan Ergüder, yoğun geçen sürecin ardından yeniden setlere dönme kararı aldı. Ünlü oyuncunun Oğlum isimli dizinin başrolü için anlaştığı ortaya çıktı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Show TV için hazırlanan dizisinin duygusal yönünün ağır basacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bir anne ile çocuğunun hiçbir zaman kaybolmayacak bağının ana fikir olarak yer alacağı projesinin ismi de özellikle Oğlum olarak seçildi.

Dar gelirli iki ailenin çocuklarının yaşadıkları etrafında dikkat çeken bir hikayesi bulunan Oğlum dizisinde Canan Ergüder’i Pedagog Demet karakterinde izleyeceksiniz.

Demet karakteri aynı zamanda hikaye içinde anlatıcı pozisyonunda da olacak. Oyuncunun yeniden dizilere dönmesi hayranlarını da çok memnun etti.

Demet Evgar yok ama Canan Ergüder dizilere dönüyor! 20

Canan Ergüder’in tedavide başarı sağlanması ve kendini iyi hissetmesi sonrasında yeniden dizi setlerine dönme kararı cesur ve etkileyici bir karar olarak da dikkatleri çekiyor.

Kısa saçlı yeni haliyle ünlü oyuncu sosyal medyada pozlarını paylaşıyor ve hayranlarından da büyük destek görüyor.