Ana sayfa Kadın Haberleri Aybüke Pusat, Furkan Andıç ile aşk konusundaki gerçekleri açıkladı!

Aybüke Pusat, Furkan Andıç ile aşk konusundaki gerçekleri açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her Yerde Sen dizisinde Furkan Andıç ile partner olan ünlü oyuncu Aybüke Pusat,aralarında aşk yaşandığı iddiaları ile ilgili sorulara ilk kez yanıt verdi.Dizinin finalinden sonra birlikte tatile çıktıkları yönünde haberler çıkmıştı.Ardından da Andıç’ın eski sevgilisi Dilan Çiçek Deniz ile Aybüke Pusat’ın arasının açıldığı ve birbirlerini instagram’da takipten çıktıkları anlaşılmıştı.

Deniz ve Pusat arasında bir gerginlik olduğu yönündeki haberler her iki isme de soruldu. Dilan Çiçek Deniz yorum yapmadı. Aybüke Pusat ise Furkan Andıç ile yakın arkadaş olduklarını ama aşk yaşamadıklarını söyledi.

Pusat, “Aşk yok. Çok yakın arkadaşım diziden de bildiğiniz gibi. Belirli bir programımız vardı, çok yakın arkadaşlarımız ile beraber tatile gittik. Bu kadar.Anlamadım şu an gerçekten” diye konuştu.

Haberlerden haberinin olmadığını ifade eden Aybüke Pusat, sadece arkadaş olduklarının altını çizdi ve aşk iddialarını yalanladı.

Aybüke Pusat, Furkan Andıç ile aşk konusundaki gerçekleri açıkladı! 7

Yeni yıl için Afrika’ya gideceğini belirten oyuncu, “Ne kadar uzak o kadar iyi” yorumu yaptı.Küçük bir tatil planı olduğunu ve arkadaşlarının yanına gideceğini belirten oyuncu, magazin ekibine de kızgındı…

Dilan Çiçek Deniz ile konuşup konuşmadığı sorusunda ise “Bu benim özel hayatım şu an özel hayatımı konuşmak gerekmiyor. Dilan benim yakın arkadaşım ve konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum. Özel hayatım ve bu beni ilgilendirir” diyerek konuya nokta koydu.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajı videoda bulabilirsiniz: