Ana sayfa Kadın Haberleri Elçin Sangu, Atiye dizisinin gönüllü destekçisi!

Elçin Sangu, Atiye dizisinin gönüllü destekçisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Atiye dizisinin heyecanını yaşayan isimlerden birisi de Elçin Sangu… Geçtiğimiz sezon Yaşamayanlar isimli internet dizisinde yer alan Sangu, internet dizilerini en çok destekleyen isimlerden birisi konumunda.

Atiye dizisinde arkadaşlarının rol aldığını ve çok güzel bir proje olduğunu ifade eden Elçin Sangu, “Ben iyi bir şey çıkacağını düşünüyorum. Ne olursa olsun bu yeni bir platform ve hepimiz için çok önemli, olabildiğince izlerken ön yargısız ve gönüllülükle izlersek ben kendi adıma çok mutlu olurum” açıklamasında bulundu.

Nesillerin değiştiğini bir dönemin kapanıp başka dönemin açıldığını ifade eden Elçin Sangu, “Yeni bir dönemin açılacağı bir zaman dilimindeyiz. Aynı analogdan dijitala geçiş dönemimiz gibi. Olacak bir şey bu. Teknoloji ve yeni neslin yapacağı şey, o yüzden çok önemli” dedi.

Sangu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu bir projesi olduğunu ama imzaların atılmadığını o yüzden de farklı bir detay veremeyeceğini söyledi.

Televizyon projesi değil de bir sinema projesinde yer alacak olan Sangu, konuların netleşmesinden sonra bilgiler vereceğini anlattı.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajı videodan izleyebilirsiniz.