Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir’de ortalığı karıştırmıştı! Sen Çal Kapımı dizisine geliyor!

Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir’de ortalığı karıştırmıştı! Sen Çal Kapımı dizisine geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı hayranları, diziden gelecek haberleri merakla bekliyor. Heyecanlı bir bekleyişle yeni bölümlerinin yayınlanması için gün sayan fanlar, diziyle ilgili sürprizlere de hazırlıklı olsun!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları dizi, geçtiğimiz yaz başlamış ve sezon boyunca da devam etmişti. Kısa bir sezon arasının ardından geçtiğimiz hafta teaser çekimleri yapılan dizinin yeni bölüm çekimlerinin ise Mayıs sonunda başlaması bekleniyor.

Bu arada tanıtımdan yeni sezonda dizide büyük bir değişimin yaşanacağı sinyalleri de verildi. Serkan ve Eda’nın ayrıldıkları, Eda’nın bir kızının olduğu ve 5 yıldır İtalya’da yaşadığı. Aniden ortaya çıkmasıyla küçük kızın babasının da Serkan olup olmadığı soruları kafaları karıştırdı.

Merakla beklenen dizinin yeni sezonunda yeni isimler de diziye dahil olacak. Bir ismin ayrılığı ise gündeme gelmişti. Melisa Döngel, diziye veda etti. Yeni gelen isimlerden birisi ise Ayşe Akın oldu.

Akın, Erkenci Kuş dizisinde Arzu karakteriyle ortaya çıkmış ve esas kızın kıskandığı ‘sevilmeyen kadın’ olarak dizide yer almıştı. Benzer bir rolü Ayşe Akın, geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de oynamıştı.

Ayşe Akın, Mehdi’ye yakınlaşmaya çalışan Nazlı karakteriyle Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynamıştı. Her iki dizide de esas kız ile esas oğlan arasında kıskançlık krizlerine neden olan ‘fettan kadın’ rollerini başarıyla canlandıran oyuncu, bu kez Sen Çal Kapımı dizisine geliyor.

Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir'de ortalığı karıştırmıştı! Sen Çal Kapımı dizisine geliyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ayşe Akın, dizide otel müdiresine hayat verecek. Sen Çal Kapımı dizisinde de Serkan’a yakınlaşarak Eda’yı kıskandıracağı tahminleri yürütülüyor şimdiden! Bakalım bu kez farklı bir karaktere mi hayat verecek yoksa tahminler tutacak mı?

Ayrıca diziye başka sürpriz isimlerin de katılması söz konusu! Heyecan dorukta! Haziran ayında Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor…