Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat yeniden dizilere dönüş yapıyor!

Aybüke Pusat yeniden dizilere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların dikkat çeken kadın oyuncularından Aybüke Pusat bir süredir dizilerle gündeme gelmiyordu. Oyuncunun ne yapacağını merak eden hayranları yeni proje müjdesi ile sevindi.

2014 yılında Medcezir dizisindeki Elif karakteri ile çıkış yapan Aybüke Pusat, sonraki dönemde birbirinden farklı rollerde yer aldı. O Hayat Benim dizisindeki Zeynep karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, Söz dizisiyle de ününü pekiştirdi.

2019 yılında Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinin ardından televizyon projelerine ara veren oyuncu, 50 M2 isimli Netflix dizisinde yer almıştı. Bir süredir projesi bulunmayan oyuncunun Alef isimli dizinin yeni sezonu için gelen teklifi kabul ettiği ortaya çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın ilk sezonunda yer aldığı Blu TV dizisi olan Alef tamamen değişecek. Dizinin ikinci sezonu için erkek başrol olarak da Taner Ölmez’in kadroda yer alacağı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin ekibi önümüzdeki ay çekimlere başlayacak. Su Kutlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Ufuk Karaali, Cankat Aydos, Nizam Namidar gibi oyuncuların da yer alacağı ekip çekimleri Kapadokya ve İstanbul’da gerçekleştirecek.