Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan sonra işte Taner Ölmez’in başrolündeki yeni dizi!

Mucize Doktor’dan sonra işte Taner Ölmez’in başrolündeki yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Medcizer dizisindeki Mert Serez karakteri ile akıllara yazılan bir isimdi… Ancak Mucize Doktor’daki etkileyici Ali Vefa performansı oyuncuyu hayranlarının gözünde çok farklı bir yere taşıdı.

2009 yılından bu yana projelerde yer almakta olan Taner Ölmez hem sinema hem tiyatro hem de dizi projeleri ile çok aktif bir sanat yaşamı sürdürüyor. Birbirinden farklı dizilerde farklı karakterleri ustalıkla canlandıran Taner Ölmez, yetenekleri sayesinde milyonlarca hayrana sahip. Mucize Doktor dizisinden sonra herhangi bir projede yer almayan oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

Aybüke Pusat’ın kadın başrol olduğu Blu TV’nin Alef isimli dizisinin ikinci sezonunda erkek başrol olarak Taner Ölmez’i izleyeceksiniz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre May Productionus imzalı dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar devam ediyor.

Kadroya ünlü isimler alındı ve hikayesi yenilenen Alef bambaşka bir sezonla geliyor… İlk sezonunda Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen başrolleri paylaştı. Mistik bir hikayesi olan dizinin etkili geçen ilk sezonu geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çekti.

İkinci sezon için baştan aşağıya yenilenen Alef dizisinin kadrosunda Su Kutlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Ufuk Karaali, Cankat Aydos, Nizam Namidar gibi önemli oyuncular da yer alacak.

Gelecek ay çekimlere başlayacak olan Alef dizi ekibi hem Kapadokya hem de İstanbul’da sete çıkacak… Dizinin yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki üstlendi.