Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi var mı? Oyuncudan yeni proje duyurusu!

Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi var mı? Oyuncudan yeni proje duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix tarafından düzenlenen geceye beyazlar içindeki elbisesi ile katılan Ayça Ayşin Turan, gözleri kamaştırdı. Güzelliği ve fit vücuduyla birçok kişinin ‘kuğu gibisin’ iltifatlarıyla karşılaşan oyuncu, yine sempatikliğiyle ilgi çekti.

En son geçen sezon Ada Masalı isimli dizide başrolde yer alan Ayça Ayşin Turan, sonrasında Sen İnandır isimli sinema filmi ile gündeme gelmişti. Hayranlarının heyecanla yeni bir dizi beklediği ünlü oyuncu, magazin gündeminde ise sevgilisi Alp Navruz ile ayrılığı ile çok konuşuldu.

Ayça Ayşin Turan henüz yeni projesinin belli olmadığını şu sözlerle ifade etti: “Çok merak edilen projem hala belli olmadı. Biz geçen yaz Asos’ta film çekmiştik, onun yayını bekliyoruz şimdi Netflix’te. Ama hala senaryo okuyorum.”

Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi var mı? Oyuncudan yeni proje duyurusu! 7

Sen İnandır sinema filminde Ekin Koç ile başrolde yer alan Ayça Ayşin Turan, geçen yaz döneminde yapılan çekimlerden bu yana filmin Netflix’te gösterime girmesini beklediğini anlattı.

Asos’ta çok güzel bir ekip ile çok sıcak bir hikayenin çekimlerinde bulunduğunu anlatan ünlü oyuncu, merak ve heyecanla beklediğini anlattı.

Yeni dizi konusunda ise henüz proje okumakta olan oyuncu yakın zaman için herhangi yeni bir dizisinin olmadığını da anlatmış oldu.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan Empati programına katılmış ve çok da duygusal anlar yaşanmıştı.

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden genç oyuncu, babasından konu açılınca gözyaşlarına hakim olamadı, yaşadığı yas halini Ahmet Mümtaz Taylan’a anlatan oyuncu, babasını kaybettiğinde çocukluğunun bittiğini söyledi. Turan; “Hayatımın son 1 senesi dışarıda güldüğüm ama içeride ağladığım bir seneydi” dedi.  Oyuncunun bu sözleri de çok konuşuldu.