Ana sayfa Sosyal Medya Saadet Işıl Aksoy, ‘Hayal kurmak bende hep işe yarar’ dedi!..

Saadet Işıl Aksoy, ‘Hayal kurmak bende hep işe yarar’ dedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bugüne kadar,  Ailecek Şaşkınız, Saf, Görülmüştü, Vatanım Sensin ve Kördüğüm gibi yapımlarda rol alan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, Netflix’in iddialı projesi Şahmaran’da da rol alacak.

Harper’s Bazaar Dergisi’nin Kasım ayı sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu dergiye verdiği röportajda; “Planlar, akışa bırakmak… Benim için bunlar pek yol gösterici tanımlar olmadı. Bende işe yarayan hep hayal kurmak, çok çalışmak ve sonra da kalbimi hayata ve hayatın getireceklerine tamamen açmak oldu. Bu üçünü bir arada yaptığımda işler yolunda gitti, yapamadığım dönemlerde gitmedi” ifadelerini kullandı.

İngiliz Dili ve Edebiyatı’ndan oyunculuğa uzanan yolculuğu sayesinde 17 yıldır duru güzelliği ve etkileyici oyunculuğuyla karşımızda olan Saadet Işıl Aksoy dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Saadet Işıl Aksoy, 'Hayal kurmak bende hep işe yarar' dedi!.. 8

Oyuncu bugüne kadar yer aldığı projelerde canlandırdığı karakterlerin kendisine katkısını şu sözlerle anlattı; “En derindeki kendini bilerek ve kabul ederek hayatta var olmanın ne kadar zorlu ve çetrefilli bir yol olduğunu öğrendim en çok. Her bir karakter, o derinlerdeki ayrı bir ‘ben’ ile yüzleşmemi ve o tarafıma şefkat göstermemi sağladı.”

Saadet Işıl Aksoy, 'Hayal kurmak bende hep işe yarar' dedi!.. 9

Yer aldığı her projede farklı bir karaktere dönüşen Saadet Işıl Aksoy için  Harper’s Bazaar’da şu ifadelere yer verildi; “Kendi deyimiyle her zaman hayatın getireceklerine kalbini açan Saadet Işıl Aksoy, 17 yıldır duru güzelliği ve etkileyici oyunculuğuyla karşımızda. Cartier mücevherler eşliğinde, sezonun favori görünümleriyle Harper’s Bazaar Türkiye Kasım sayısı için Saadet Işıl Aksoy ile birlikteyiz.”