Ana sayfa Sosyal Medya Ayda ve Elif bebeklerin kurtuluşuna Beren Saat ve Seray Kaya’dan anlamlı mesaj!

Ayda ve Elif bebeklerin kurtuluşuna Beren Saat ve Seray Kaya’dan anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seferihisar açıklarında meydana gelen ve İzmir şehir merkezini vuran deprem felaketinde yaşanan mucizeler, Türkiye’ye gözyaşı döktürdü. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hem enkazdan 91 saat sonra kurtarılan Ayda hem de 65. saat sonra kurtarılan Elif bebeğin ülkeye büyük umut verdiklerini belirttiler. Ayrıca depremzedeleri kurtarmak için büyük çaba harcayan ekiplere de övgü vardı.

Beren Saat, Seray Kaya ve Pelin Öztekin mesajlarıyla depremden kurtulan minik bebekleri hatırlattı ve umudu tazelediklerini ifade ettiler. Ayda bebeğin 91 saat sonra enkaz altından çıkartılmasının ardından paylaşım yapan Beren Saat, “Yaşam üçgeni hayat kurtarır” etiketi ile güçlü bir mesaj verdi.

Ayda ve Elif bebeklerin kurtuluşuna Beren Saat ve Seray Kaya'dan anlamlı mesaj! 10

Kuruluş Osman dizisine Lena karakteri ile katılan Seray Kaya ise instagram hesabından Ayda ve Elif bebeklerin yaşama tutundukları anı resmeden görsel ile “Allahın rahmetinden ümit kesmeyin” diye yazdı.

Ayda ve Elif bebeklerin kurtuluşuna Beren Saat ve Seray Kaya'dan anlamlı mesaj! 11

En son Çatı Katı Aşk dizisinde izlediğimiz Pelin Öztekin ise, İzmir’de yaşanan o mucizeyi hatırlatan paylaşımı ile takipçilerine umudun iki sembolünü hatırlattı. “Mucizelere inancı ve umudu kaybetmeyin” yazılı görsel çok anlamlıydı.

Ayda ve Elif bebeklerin kurtuluşuna Beren Saat ve Seray Kaya'dan anlamlı mesaj! 12

Ünlü oyuncu Mert Fırat ise İzmir depreminin görünmez kahramanlarını selamladı. Oyuncu, tüm yardım ekiplerine minnetini şu sözlerle aktarda:

“İzmir depreminin ardından enkaz altındaki canları kurtarmak için durmak bilmeden var gücüyle çalışan kahraman arama kurtarma ekiplerine minnettarız.

Kimseyi geride bırakmadığınız, depremden günler sonra bile mucizelere inanmamızı sağladığınız için teşekkürler! #UmudumuzVar”

Ayda ve Elif bebeklerin kurtuluşuna Beren Saat ve Seray Kaya'dan anlamlı mesaj! 13