Ana sayfa Güncel Haberler Pınar Deniz’in yüreğinin ne kadar güzel olduğunu anlatan mesajı!

Pınar Deniz’in yüreğinin ne kadar güzel olduğunu anlatan mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, geniş kitleler tarafından beğeni toplamıştı. Hızla hayran kitlesini artıran ve şimdilerde başrollere adını yazdıran oyuncu, en son Aşk 101 dizisinde izleyicilerle buluştu.

Pınar Deniz, sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçisi ile hayranlarına sesleniyor ve her geçen gün de takipçi sayısını artırıyor. Ünlü oyuncu, 4 Kasım 1993 doğumlu olan ünlü oyuncu, 27. yaş günü için hayranlarına bir kampanya duyurusu yaptı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Pınar Deniz, kendisine hediye vermek isteyen hayranlarını bu kampanyaya katkıda bulunmaya davet etti. Oyuncu, “İzmir’de depremden etkilenen kanser hastası sahibi ailelere aktarılmasının en doğrusu olacağına karar verdik” diyerek de yardımın ihtiyaç sahibi depremzedelere aktarılacağını ifade etti.

27. yaş gününü kutlamaya hazırlanan Pınar Deniz’in hayranları da ünlü oyuncuya bu kampanya nedeniyle teşekkür ederken, “Kalbinden öpüyoruz, yüreğin ne kadar güzel” diye yorumlarda bulundu.

İşte Pınar Deniz’in paylaşımı:

4 Kasım benim doğum günüm. Bu yıl sizlerin destekleri ile doğum günümde kanser hastası çocuklara umut ışığı olmak istiyorum. Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte, yapılan bağışların özellikle İzmir’de depremden etkilenen kanser hastası sahibi ailelere aktarılmasının en doğrusu olacağına karar verdik. Sizlerin bağışları onlara yeniden yaşama dönüş umudu, bana da en güzel hediye olacak. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinde @kansersizyasam için kampanyamı açtım. Bio’ma bağış linkini koyuyorum. Çocuklarımızın korkularını bir an olsun unutturabilmek için, tüm kalbimle bağışlarınızı bekliyorum. Şimdiden bütün çocuklar adına çok teşekkür ediyorum.

Pınar Deniz'in yüreğinin ne kadar güzel olduğunu anlatan mesajı! 7