Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aydınlıkevler tiyatro oyunu Bodrum’da izleyicilerle buluşuyor!

Aydınlıkevler tiyatro oyunu Bodrum’da izleyicilerle buluşuyor!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’in turne tarihleri belli oldu. Ağustos ayında Türkiye’nin güney kesimlerini ziyaret edecek olan ‘Aydınlıkevler’ önce Antalya ardından Bodrum’da seyircisiyle buluşacak.

Yoğun bir kış sezonu geçiren oyunun açıkhava performansları havaların ısınmasıyla başladı. İstanbul’da 30 ve 31 Temmuz’da Maximum Uniq Açıkhava’da sahnelecek iki oyunun ardından turneye çıkan ekibin ilk durağı 6 Ağustos Pazar günü Antalya Açıkhava Tiyatrosu olacak. Antalya seyircisiyle ilk kez buluşacak olmanın heyecanını yaşayan ekip 8 Ağustos Salı günü ise Bodrum Antik Tiyatro’nun etkileyici atmosferinde oyunu sergileyecek.

Demet Akbağ’ın yanı sıra Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın performansları ile büyük övgü topladığı ‘Aydınlıkevler’ 70’li yılların samimiyetini sahneye aktarmaya devam ediyor.

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Cem Yılmazer imzalı sahne tasarımı ve Tuluğ Tırpan’ın orijinal bestelerinin yanı sıra Mustafa

Olgan’ın canlı müzikleri ile de beğeni toplayan ‘Aydınlıkevler’in kadrosunda genç kuşağın yetenekli ve sevilen oyuncuları Sevda Baş, Nebi Tolga Yılmaz, Barkın Sarp, Ömer Güneş, Kiraz Tosun’un yanı sıra, usta oyuncu Caner Alkaya da yer alıyor.