Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin bu sefer de Can Yaman’ı gölgede bırakmayı başardı!

Kerem Bürsin bu sefer de Can Yaman’ı gölgede bırakmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adba TV tarafından haftalık olarak hazırlanan ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde son dönemde Kerem Bürsin ile Can Yaman isimlerinin öne çıktığına şahitlik ediyoruz. Ya Çok Seversen isimli yeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Kerem Bürsin, yine etkileyici performansı ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Ya Çok Seversen dizisinin reytingler konusunda çok tatmin edici sonuçlar alamamasına rağmen, sosyal medyada patlama yapmasının altında yatan neden de Kerem Bürsin’e duyulan büyük sevgi oldu. Oyuncunun hayranları 2 yıl sonra yeniden ekrana dönüş yapan Kerem Bürsin’i sosyal medyada övgü yağmuruna tuttu.

Ya Çok Seversen projesi de dünyanın dört bir yanında konuşulan bir iş oldu ve Kerem Bürsin’in başrolde yer alması da sosyal medyada büyük etkileşimlerin yaşanmasını sağladı. İşte bu etkileşim de oyuncunun 12 – 18 Temmuz tarihleri arasını kapsayan araştırmada yine birincilik elde etmesini sağladı.

Geçtiğimiz haftada da en popüler erkek oyuncu olan Kerem Bürsin, sosyal medyada tüm rakiplerine büyük fark attı.

Oyuncunun bir hafta içinde 41 bin 500 ileti ile en yakın rakibi olan Can Yaman’ı da gölgede bırakması dikkatleri çekti. Can Yaman için 1 haftalık sürede paylaşılan ileti sayısı ise 27 bin 700 olarak gerçekleşti.

Kerem Bürsin bu sefer de Can Yaman'ı gölgede bırakmayı başardı! 7

5-11 Temmuz tarihleri arasında yapılan araştırmada da Kerem Bürsin 53 bin 600 ileti ile ilk sırada yer almıştı. Can Yaman ise geçen hafta 23 bin 600 ileti ile ikinci sırada bulunuyordu.

İki ünlü oyuncunun haftalardır devam eden ve sosyal medyaya ilgi gören bu rekabeti de hayranları tarafından dikkatle takip ediliyor.

Haziran ayının başından bu yana devam eden rekabette, Kerem Bürsin’in zirveyi hiç bırakmamış olması da önemli bir detay.