Ana sayfa Sosyal Medya Ya Çok Seversen dizisinde Kerem ve Hafsanur’un aşk sahneleri dizi hayranlarını fena coşturdu!

Ya Çok Seversen dizisinde Kerem ve Hafsanur’un aşk sahneleri dizi hayranlarını fena coşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli Kanal D’nin yaz dizisinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin etkileyici uyumu sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Üçüncü bölümü yayınlanan dizinin hikayesinde Leyla ile Ateş karakterlerinin yakınlaşma sahneleri de yeni bölüme damgasını vurdu. Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin romantik onları izleyicilerin heyecanını da bir hayli artırdı.

Sosyal medyada havuzdaki öpüşme sahnesi için izleyiciler çok ilginç yorumlar paylaştı. Ancak yapılan yorumlara bakıldığı zaman yabancı dizi hayranlarının Ya Çok Seversen dizisine daha çok sahip çıktığı bir kez daha anlaşıldı.

Yerli dizi hayranlarını o kadar da etkilenmediği aşk sahneleri için yurt dışından takip eden izleyicilerin coşkulu yorumlarda bulunmaları dikkatlerden kaçmıyor.

Ya Çok Seversen dizisinde iki başrol oyuncusunun aşk sahnelerinin başlamış olması dizinin reytinglerine olumlu yansıması bekleniyor. Dizi 2’li oranlarda reytingler elde edebiliyor ve bu da beklentilerin altında bir durum oluşturuyor.

Ya Çok Seversen’in 4. bölümünden itibaren reytinglerde de bir yükseliş ihtimali bulunuyor.