Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın haftalık burç yorumunda uyardı; “Yengeçler, parasal konularda tedbirli olun!”

Aygül Aydın haftalık burç yorumunda uyardı; “Yengeçler, parasal konularda tedbirli olun!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının, uyarı ve tavsiyelerini ilgiyle takip ettiği  Aygül Aydın 25 Şubat- 3 Mart haftasında Yengeç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler, haftaya hareketli ve pozitif başladınız. Kariyer evinizde hareket eden Venüs gezegeni artık bu hafta son dokunuşlarını yapıyor. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinizle ilgili  bazı hesaplaşmalar ortaya çıkacak. Belki içinizdeki duyguları doğru ifade etmek isteyebilirsiniz, olaylara bakış açınızın değiştiği bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

Geçmişte bir kadınla ilgili yaşadığınız sıkıntınız varsa eğer bu hafta onunla da ilgili bir konuşma germekleştirebilirsiniz. Bir aydınlanma dönemi yaşayacaksınız, önemli kararlar dönemindesiniz iyi değerlendirin diyorum çünkü bu cesaret ve kararlılığınızı bir daha yakalamanız zor olabilir.

Ortaklı ilişkiler de ve parasal konularda ise yanılgılara açık  bir haftadasınız, dikkatli olun bu konuda biraz daha tedbirli ilerlemenizi tavsiye ederim.