Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyond24 İstanbul’a ünlü akını! Pek çok ünlü isim, etkinliklerde izleyicilerle buluşuyor

Beyond24 İstanbul’a ünlü akını! Pek çok ünlü isim, etkinliklerde izleyicilerle buluşuyor

tarafından zk zk

Onur Ünlü, Hilal Saral ve Boran Kuzum da Beyond24 İstanbul’da

Beyond24 İstanbul için geri sayım başladı

Hadi dünyayı kurtaralım!

Beyond24 İstanbul’da sürpriz konuşmacılar

Zengin içerikli konferans serisi Beyond24 İstanbul’a sayılı günler kala sürpriz konuşmacılar açıklanmaya devam ediyor. 2-3 Mart günlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşecek etkinlik takvimine Hilal Saral, Onur Ünlü, Boran Kuzum, Yamaç Okur, Tayfun Pirselimoğlu ve Engin Alkan da dahil oldu.

Beyond24 İstanbul'a ünlü akını! Pek çok ünlü isim, etkinliklerde izleyicilerle buluşuyor 7

Sinema dünyasını ihtiyaç duyduğu motivasyon ile kaynağa ulaştırmayı hedefleyen ve geçen yıl büyük ilgi gören Beyond24 İstanbul etkinliğinin ikincisi, 2-3 Mart günlerinde “Hadi dünyayı kurtaralım” sloganıyla Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek. Güverte Film’in organize ettiği zengin içerikli konferans serisi, yine teknoloji, iletişim, medya, eğlence gibi film dünyasıyla ilişkili alanlardan uzmanları buluşturacak.

ETKİNLİK TAKVİMİNE SÜRPRİZ İSİMLER EKLENDİ

Beyond24 İstanbul kapsamında konferanslar, atölyeler, ustalık sınıfları ve paneller düzenlenecek. Etkinlikte Onur Saylak, Ercan Kesal, Can Evrenol, Oğuz Anbarlı ve İlker Canikligil’in yanı sıra Hilal Saral, Onur Ünlü, Boran Kuzum, Yamaç Okur, Tayfun Pirselimoğlu ile Engin Alkan konuşmacı olarak yer alacak. Ayrıca Netflix ve BluTV yöneticileri de Beyond24 İstanbul katılımcılarıyla bir araya gelecek.

DENEYİMLER DOĞRU PROJELERDE BİRLEŞECEK
Film sektöründe bilgi paylaşımının önemine dikkat çeken ve deneyimlerin doğru projelerde birleşmesini hedefleyen Beyond24 İstanbul, sizleri de bu heyecanı paylaşmaya davet ediyor. Ayrıntılı bilgi ve biletlere www.beyond24istanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.