Ana sayfa Sinema Aykut Enişte 2 filme Avrupa’daki izleyicilerle buluşuyor!

Aykut Enişte 2 filme Avrupa’daki izleyicilerle buluşuyor!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’, başarıyla devam eden Türkiye vizyonu ile birlikte beş Avrupa ülkesinde seyirciyle buluşacak.

Sezonun en çok izlenen yerli komedisi ve yarıyıl tatilinin favori filmlerinden olan ‘Aykut Enişte 2’, 3 Şubat’ta Avusturya, Belçika, Danimarka, Almanya ve Hollanda’da 100 kopya ile vizyona girecek. Türkiye’de kahkahanın sinema salonlarına dönmesini sağlayan ‘Aykut Enişte 2’, şimdi de Avrupalı seyirciyi güldürecek!

‘Aykut Enişte 2’de, Gülşah’la evlenmek için gün sayan Aykut; Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, müstakbel bacanağı Talat’ın ortaya çıkması ile kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor!

‘Aykut Enişte 2’nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alırken, filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldı.