Ana sayfa Güncel Haberler Aynen Aynen dizisi bir kapı açtı! O kapıdan ilk giren Erkan Kolçak Köstendil oldu!

Aynen Aynen dizisi bir kapı açtı! O kapıdan ilk giren Erkan Kolçak Köstendil oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya Aynen Aynen dizisini ilk olarak Youtube’da yaparak önemli bir adım attı. 2019 yılının Ağustos ayında başlayan bu süreç, BluTV’nin diziyi sahiplenmesi ile başka bir boyuta geldi.

Kısa diziler ve ekranda bulamayacağınız yep yeni bir bakış açısı sunan Aynen Aynen, argo ve küfür içerikli sahneleriyle de dikkat çekti. Youtube’dan BluTV ortamına taşındıktan sonra daha da güçlenen Aynen Aynen dizisi, toplam 3 sezon olarak yayınlandı.

Aynen Aynen dizisi bir kapı açtı! O kapıdan ilk giren Erkan Kolçak Köstendil oldu! 10

İlk iki sezonda Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya birlikte rol almıştı. Kadın – erkek ilişkisine farklı bir boyut katan diziden ilk ayrılan Uraz Kaygılaroğlu oldu.Sefirin Kızı dizisine başlayan oyuncu, program çakıştığı için diziden ayrıldı.

Aynen Aynen dizisi bir kapı açtı! O kapıdan ilk giren Erkan Kolçak Köstendil oldu! 11

Nilperi Şahinkaya’nın yeni partneri Kerem Bürsin oldu. İkili, 3. sezonu birlikte çekti ve Aynen Aynen dizisinin başarısı devam etti. Şimdi de sırada 4. sezon var. Haziran ayında 4.sezon BluTV’de yayınlanacak.

Tam da bu dönemde Erkan Kolçak Köstendil de bir youtube girişiminde bulundu. Oyuncu, 10 yıl önce başladığı Pes Artık isimli dizinin hikayesini, 9 bölüme tamamladı ve 7 günde çekimleri bitirdi.

Aynen Aynen dizisi bir kapı açtı! O kapıdan ilk giren Erkan Kolçak Köstendil oldu! 12

Oyuncu, koronavirüs pandemisi nedeniyle vakit bulduğu bu dönemde hem senaryoyu yazan hem başrolü oynayan hem de tüm teknik işleri çözen bir performans sergiledi.

Bülent Şakrak, Ertan Saban ve Alper Baytekin de mini dizide yer alan diğer isimler. İlk 2 bölümü youtube’da yayınlanan dizinin 3. bölümü 31 Mart Pazar akşamı 20.00’da yayınlanacak. Mini Dizi isimli Youtube kanalında yayınlanacak.

Aynen Aynen’in açtığı Youtube dizisi noktasından hareket eden Pes Artık, oyuncuya neler kazandıracak merakla bekleniyor.

Aynen Aynen dizisi bir kapı açtı! O kapıdan ilk giren Erkan Kolçak Köstendil oldu! 13

Peki ünlü oyuncunun hayali ne? Dizidoktoru.com sitesine konuşan Erkan Kolçak Köstendil, büyük bir hayal kuruyor. İşte oyuncunun açıklaması:

“Youtube’da Mini dizi kanalında yayınlanıyor Pes Artık. Açıkçası hayalimiz o kanalın sadece bu diziyle kalması değil! Bence genç insanların ilerde kendi kendine ürettikleri şeyleri rahatlıkla yayınlayabileceği, onların da yeni bir şeyler üretebilecekleri bir alana dönüştürmek istiyoruz. Açıkçası bu anlamdaki en büyük hayalim o. İnşallah yerli ve milli Netflix’imizi kurmuş oluruz.”