Ana sayfa Dizi Haberleri Aynen Aynen dizisi bitti mi? Nilperi Şahinkaya son durumu açıkladı!

Aynen Aynen dizisi bitti mi? Nilperi Şahinkaya son durumu açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da başlayan Aynen Aynen mini dizisi büyük beğeni toplayınca BluTV tarafından alınmıştı.Dizinin ilk 2 sezonunda Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu birlikte rol aldı. Cinsellik içerek esprilerin de yer alması nedeniyle büyük dikkat çeken diziden Uraz Kaygılaroğlu,2. sezonun ardından ayrıldı.

Sefirin Kızı dizisindeki Gediz Işıklı karakterinin yoğunluğu nedeniyle Aynen Aynen’i bırakan Uraz Kaygılaroğlu, rolünü Kerem Bürsin’e devretti.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya, Aynen Aynen’in 3. sezonunu çekti.Ancak araya koronavirüs salgını girdi. Kısa sürede milyonlarca hayrana ulaşan Aynen Aynen dizisinin akıbeti büyük merak konusu oldu.

Nilperi Şahinkaya, katıldığı youtube programında diziyle ilgili son durumu açıkladı. Dizinin kendisi açısından çok iyi olduğunu belirten Şahinkaya, 4. sezonun da yayınlanacağını açıkladı.

Ünlü oyuncu, “Önümüzdeki sezonu çekeceğiz. Ancak kimse bilmiyor, ne zaman başlayacağımızı. Mayıs sonu gibi düşünüyoruz. Ama şimdilik düşünüyoruz sadece” diye konuştu.

Dizinin sahnelerini evde çekmeyi konuştuklarını belirten Nilperi Şahinkaya, “Benim içime sinmedi, Kerem’in içine sinmedi. Sonra ekipçe konuştuk ve onu kenara koyduk” diyerek evden çekim istemediklerini anlattı. Şahinkaya, evden yapılan çekimlerin güzel olmadığını da belirtti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.