Ana sayfa Sosyal Medya Osman Bey rolü tam da Burak Özçivit için yazılmış!

Osman Bey rolü tam da Burak Özçivit için yazılmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit, 2006 yılından bu yana sektörde birçok farklı projede yer aldı. Muhteşem Yüzyıl’daki Malkoçoğlu karakteri oyuncuya çok iyi gelmiş ve büyük popülerlik kazanmıştı.

Ardından Kara Sevda dizisiyle bu popülerliğini artırdı. Şimdilerde ise Kuruluş Osman dizisi tam da Burak Özçivit’e göre bir rol olduğu görülüyor.

Fahriye Evcen ile Çalıkuşu dizisinde tanışan ve sonrasında aşklarını evlilikle neticelendiren çift, magazin dünyanını da en yakından takip ettiği isimler arasında.

Osman Bey rolü tam da Burak Özçivit için yazılmış! 8

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde tam da kendisi için yazılmış bir rolü canlandırıyor. Dizinin ilk başlarında bazı eleştiriler alsa da, sonrasında rolüne ısınması ve artık sanki o karakteri yaşıyormuş havası vermesi dikkat çekiyor.

Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlar yapan Burak Özçivit, kısa sürede yüzbinlerce beğeni alıyor ve iltifat mesajlarıyla da övgü görüyor. Instagram hesabında takipçi sayısını 15 milyona çıkartan Burak Özçivit, aşağıdaki fotoğrafıyla da beğenileri topladı. 3 Mayıs Pazar günü ev halini paylaşan ünlü oyuncuya hayranları “Karizma böyle olur” diye yorum yazdı.

Osman Bey rolü tam da Burak Özçivit için yazılmış! 9