Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen dizisinde 4. sezon ilk bölümü geliyor!

Aynen Aynen dizisinde 4. sezon ilk bölümü geliyor!

tarafından ker_def

Blu TV ekranlarının sevilen dizilerinden Aynen Aynen izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Önceki hafta Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin, 4. sezon bölümlerini çekmek için bir araya gelmişti. İkilinin yüksek enerjisi ile birçok bölüm çekildi.

Blu TV’nin sevilen mini dizisinde 4. sezonda neler olacağı merak konusu oldu. Yeni sezondan ilk fragman da yayınlandı. Videodan ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Nil ve Deniz, doğayla baş başa bir köy evine giderlerse neler mi olur? İşte bu sorunun yanıtını izleyiciler çok merak ediyor. Aynen Aynen 4. sezon 1. bölümüyle 23 Haziran Salı yani yarın 17.00’da sadece BluTV’de izleyicilerle buluşuyor.

İlk olarak 2019 yılının Ağustos ayında youtube’da ortaya çıkan Aynen Aynen dizisi, Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisi ile 2 sezon devam etti.

Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı çekimleri sıkıntı çıkartınca bu sefer Kerem Bürsin, Nilperi Şahinkaya’nın yeni partneri oldu. İkili 3. sezonda iyi bir uyum yakaladı. Aynen Aynen, 4. sezonuyla yoluna devam edecek.