Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisi fragmanında Özgür ve Ezgi’nin bakışları bile her şeyi anlatıyor!

Bay Yanlış dizisi fragmanında Özgür ve Ezgi’nin bakışları bile her şeyi anlatıyor!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış, ekrana gelmek için adeta gün sayıyor. Dizinin 1. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel’i başrolde buluşturan dizi, ilgi çekici sahneleriyle yine göz doldurdu.

Bay Yanlış 1. Bölüm 3. Fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Bay Yanlış 26 Haziran Cuma 20.00’da FOX’ta ilk bölümü ile yayınlanacak ve heyecan giderek artıyor.Can Yaman ve Özge Gürel hayranları, yeni dizileri ile sadece Türkiye’yi değil dünyayı etkilemeyi başardı.

Dizinin 1.bölüm 3. fragmanında Özgür ve Ezgi karakterlerinin birbirlerine bakışları bile aşkın öyle uzun sürmeyeceğini anlatmaya yetiyor. Dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi ikinci kez buluşmuş oldu. Dolunay dizisinde enerjileri beğenilen ve uyumları da çok başarılı sonuç veren ikili, Bay Yanlış dizisinde de aynı sinerjiyi oluşturdu.

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?