Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen dizisine eleştiler arttı!

Aynen Aynen dizisine eleştiler arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli dizinin 4. sezonu devam ediyor. Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in birlikte hazırladıkları dizinin takipçileri ise artık eski tadı alamadıklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

“Galiba artık saçmalıyorsunuz. Hayatta olmayan şeylere doğru gidiyor” diye yorum bırakan bir izleyici dikkat çekerken, bir başka izleyici ise dizinin abartılı cinsellik içermesinden rahatsız olduğunu belirtiyor. Bazı izleyiciler ise tam bölümleri youtube’da görmek istediğini belirten mesajlar bıraktı. İzleyicilerin bazı konulardan rahatsız olsa da Aynen Aynen’e ilgi devam ediyor.

“Aynen Aynen”in 4. sezon 3. yeni bölümünde Nil ve Deniz tatil yolunda benzin almaya uğrarlar ve bir sürprizle karşılaşırlar. Bakalım bu ikili neler yaşayacak?

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor!

Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!