Ana sayfa Sosyal Medya Aynen öyle! Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisiyle ilgili herkesin aklındakini söyledi de rahatladık!

Aynen öyle! Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisiyle ilgili herkesin aklındakini söyledi de rahatladık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon iddialı bir başlangıç yapan Öğretmen dizisi, aslında izleyenleri oldukça meraklandıran 4 bölümle ekrana gelmişti. Özellikle ilk bölümde yaşananlar herkesi şaşkına çevirmiş. Öğretmenlik yaptığı okulu patlatan ve öğrencileri rehin alan adamın ne yaptığını kimse anlayamamıştı.

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, İpek Filiz Yazıcı, Serhat Kılıç, Şerif Erol gibi isimleri buluşturan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği bir muammaydı. Uzun süre bu sorunun yanıtı beklendi. Dizinin çekimlerinin başlamaması, ‘bitti mi?’ sorusunu doğurdu.

Fakat geçtiğimiz günlerde oyuncular sete döndüler ve çekimler başladı. 5. bölüm tanıtımı da kısa bir süre önce ekrana geldi. İzleyenlerin merakla bekledikleri dizinin yeni sezondaki yayın tarihi hala belli değil. ‘Yakında’ ibaresiyle tanıtım yine dikkatleri çeken sahnelerle ekrana geldi.

Medyapım imzalı dizinin 2021 Mayıs ayında final yapması baştan planlanmakta. Orjinal hikayesi her ne kadar 5 bölüm sonra biteceğine işaret etse de yerli uyarlamasında mesele biraz daha uzatılacak ve sezon sonuna doğru bitecek. Toplamda 36 bölüm olarak planlanmakta.

Fakat ortada garip bir durum var! Fox Tv’nin bu diziyi yayınlayacak bir günü yok! Yani haftanın 7 günü de dolu! Bu durumda, bir dizinin ekrandan kaldırılması ve yerine Öğretmen dizisinin gelmesi gerekiyor. Yani durum biraz karışık. Bu işin nasıl çözüleceği merak konusu ama sadece izleyici için değil, oyuncular için de öyle anlaşılan!

Zira dizide Gizem Bozkurt isimli öğrenciyi oynayan Afra Saraçoğlu da tıpkı izleyiciler gibi dizinin bir an önce başlamasını heyecanla bekliyor. Öyle ki bunu yaptığı paylaşıma da not düşmüş… Takipçileri de “Özledik, bekliyoruz, keşke, ne zaman” yorumlarıyla karşılık veriyorlar.

İşte Afra Saraçoğlu’nun herkese ‘aynen öyle’ dedirten yorumu ve setteki kıyafetiyle verdiği pozu:

Baslasa da izlesek ???? @ogretmenfoxdizi ❤️

Aynen öyle! Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisiyle ilgili herkesin aklındakini söyledi de rahatladık! 7

İşte dizinin yeni sezon tanıtımı: