Ana sayfa Sosyal Medya Kafalar fena karıştı! Berk Oktay paylaştı, Savaşçı izleyicisi soru yağmuruna tuttu!

Kafalar fena karıştı! Berk Oktay paylaştı, Savaşçı izleyicisi soru yağmuruna tuttu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisi, geçtiğimiz hafta yeni sezona başlamıştı. Yeni bölümüyle ekranlara gelen dizi ile ilgili yaz sezonunda bir suskunluk yaşanmış, bu durum da izleyenleri bittiği şeklinde endişeye sevketmişti. Dizinin sıkı takipçileri, sosyal medyadan gelişmeleri sorup durdu.

Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merakla beklenirken, Berk Oktay’ın şirket ile anlaşma imzaladığı haberleri, diziyi bekleyenleri de mutlu etti. Ardından geçtiğimiz yıl çekilen stok bölümler ekrana gelmeye başladı.

İzleyenlerin yüreğine su serpen bu gelişmelerin ardından şu anda dizinin yeni sezon için çekimlerinin başlamamış olması dikkatleri çekiyor. Zira başrol oyuncusu Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde Cunda’daki tatilin pozlar paylaşmaya başladı. Son olarak da spor kıyafetleriyle yürüyüş yaptığı bir fotoğrafını instagram’dan paylaştı.

Bu paylaşım sonrası da takipçileri haklı olarak sormaya başladılar; dizinin çekimlerinin neden henüz başlamadığı şeklinde pek çok yanıt bekleyen soruları sıraladılar…

“Komutanım ne zaman görev var, demek Savaşçı bitti, Kağan Bozok belli ki çekimler daha başlamamış, dizi bitti mi bitmedi mi biri bir şey desin yahu, çekimlere ne zaman başlanacak” şeklinde sosyal medyada yorumlar yapıyor takipçileri.

Oyuncuların Eskişehir’de çekilen dizinin setinde değil de hala İstanbul’da ya da başka yerde tatilde olmaları, yeni sezon konusunda da kafaları bir hayli karıştırmakta.

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar’ın rol aldıkları dizinin elde kaç bölüm daha stok bölümü var bilinmiyor. Herhalde yapımcı tüm bunları hesaplamıştır ama sakallarıyla sosyal medyada arzı endam eden Berk Oktay, ister istemez izleyiciyi dizinin akıbeti konusunda sorgulatıyor…

İşte Berk Oktay’ın son paylaşımı:

#gymking

Kafalar fena karıştı! Berk Oktay paylaştı, Savaşçı izleyicisi soru yağmuruna tuttu! 7