Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılanlar hep geri dönüyor; bu ülkede bir Güldür Güldür Show gerçeği var!

Ayrılanlar hep geri dönüyor; bu ülkede bir Güldür Güldür Show gerçeği var!

tarafından ker_def

TeleviyonGazetesi.com / Analiz – Güldür Güldür Show programının başlama tarihi 2013 yılı… Ancak öncesinde 2011’de 5’er Beşer ve 2012 yılında da İnsanlar Alemi olarak başlayan süreç, 2013 yılında Güldür Güldür Show olarak bugüne kadar gelen büyük bir projeye dönüştü.

Halk dilinde tiyatro sahnesinin televizyon ekranına gelmesi olarak programın ana fikrini açıklayabiliriz.

Yani tiyatro sahnelerine gitmeyen halka, tiyatro sahnesi bizzat televizyon ekranı aracılığı ile getirilmiş oldu.

Türkiye’de tiyatronun geçmişi çok eskiye dayanıyor ve büyük isimler, büyük oyunlar çıktı. Ancak halka tiyatroyu gerçek anlamda sevdiren yapım olma gururu Güldür Güldür Show’a ait…

2013 yılında başlayan süreç hala devam ediyor. Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Onur Atilla, İrem Sak, Açelya Topaloğlu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya ve daha birçok isim bu program ile tiyatro sahnesini televizyon ekranına taşımanın ne kadar güçlü bir kelebek etkisi yaratacağını gösterdi.

Türk halkının tiyatroya soğuk bakmasına rağmen, tiyatro kaynaklı bir programı izlemek için yıllardır ekran başında pür dikkat kesilmesi uzmanlar tarafından incelenmesi gereken önemli bir durum.

Son yıllarda birçok ünlü oyuncunun tiyatro oyunlarından bahsettiğini, yeni projelerin birbiri ardına sahnelendiğini, birçok ünlü ismin de dizi – sinema yerine tiyatroyu tercih ettiğini biliyoruz.

Bunun altında da aslında tiyatronun ne kadar kıymetli bir sanat dalı olduğunu, önem verilir ise halkın tiyatro salonlarını doldurabileceğini Güldür Güldür Show, Türkiye’nin birçok yerinde tıklım tıklım dolan turneleriyle gösterdi.

Show TV ekranında da yeni bölüm – eski bölüm ayrımı olmaksızın, programın sık sık ekrana geldiği ve reytinglerinin de gayet iyi olduğu ortada.

Ayrılanlar hep geri dönüyor; bu ülkede bir Güldür Güldür Show gerçeği var! 7

Hatta öyle ki, Show TV’nin ne yayınlasak da yayını kurtarsak diye düşündüğü her dönemde Güldür Güldür Show’u garanti iş olarak ekrana sürebiliyor.

Çok sık yayınlanıyor olmasına rağmen, skeçlerin doğallığı ve güzelliği kendisini izlettirmeyi başarıyor.

Oyuncuların esprileri, doğaçlama sahneler, Ali Sunal’ın müdahaleleri, izleyicilerin aktif olarak oyuna katılması gibi konular da bu şovun uzun yıllardır çok sevilmesini ve daha da uzun yıllar izleneceğini gösteriyor.

Tiyatroya en büyük katkıları yapan projelerden birisinin Güldür Güldür Show olduğu gerçeği de böylelikle ortaya çıkıyor.

Yapımdan ayrılan isimler de oldu, olmakta… Ancak yine dönüp dolaşıp geldikleri yer bu sahne oluyor.

4 Ekim Cuma günü yeni sezon başlıyor, hayırlı uğurlu olsun…

Ali Sunal ile tüm ekip arkadaşları kocaman alkışları ve tebriği hak ediyor.
.