Ana sayfa Sosyal Medya Ayrılık iddiaları asılsız çıkan Teşkilat dizisinde ikinci sezon heyecanı başladı!

Ayrılık iddiaları asılsız çıkan Teşkilat dizisinde ikinci sezon heyecanı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamı buluşan Teşkilat dizisi, çok başarılı sonuçlar elde etti. Başladığı günden 14. bölümdeki sezon finaline kadar tüm bölümleri büyük ilgi gören dizinin çekimleri de Ankara’da yapıldı.

Dizinin hikayesinde farklı ülkelere giderek operasyonlar yapan ekip, aslında hep Ankara’daydı ve tüm çekimler de başkentte gerçekleştirildi. Ancak mekanlar çok iyi seçildiği için dizi hayranları yurt dışına gidilmiş hissiyatını veren birçok sahnede gerçekten o ülkelere gidildiğini sandı.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonu için de heyecanlı bir bekleyiş var. Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiaları da boş çıkmıştı. Oyuncu dizi ile yoluna devam ediyor.

Teşkilat dizisine ikinci sezon heyecanı başladı. Önümüzdeki hafta içinde ekip Ankara’da çalışmalara başlayacak. Eşi Barış Yurtçu ile birlikte Çeşme’de görüntülenen Deniz Baysal, Zehra karakteri ile ilk sezonda güçlü bir performans ortaya koydu.

İkinci sezon heyecanı yaşayan oyuncu, “Temmuz sonu Ankara’ya gidiyoruz artık. Bakalım güzel geçecek inşallah bu sezon da” şeklinde konuştu. Teşkilat’ın yeni sezonu için bir hayli heyecanlı olan Deniz Baysal, eşinden de uzun süre ayrı kalacak. Barış Yurtçu, zaman zaman Ankara’ya giderek eşi ile hasret giderecek.

Dizinin yeni sezonu öncesinde Çağlar Ertuğrul hakkındaki ayrılık iddiasının doğru olmadığı gerçeği dışında, ekipte yeni bir gelişme olmadı. Teşkilat ikinci sezonuna yeni bir karakterin katılıp katılmayacağı da merakla bekleniyor.