Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’da 4 sezon kaldı, şimdi Fox TV’nin El Kızı dizisi için ismi geçiyor!

Çukur’da 4 sezon kaldı, şimdi Fox TV’nin El Kızı dizisi için ismi geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin Sultan Koçavalı karakterinde izlediğimiz usta oyuncu Perihan Savaş, yeni sezon için yeni bir dizi için anlaşma yaptı… 4 sezon süren ve toplam 131 bölüm devam dizinin tecrübeli isimlerinden olan Perihan Savaş, etkileyici performansı ile hayranlarını yine kendisine hayran bıraktı.

Perihan Savaş, geride bıraktığımız sezon Menajerimi Ara dizisine de konuk olarak katılmıştı. Uzun süre dizilere ara vermesinin ardından yeniden Çukur ile ekrana dönen Perihan Savaş, anlaşılan bu yoğun tempodan pek de etkilenmemiş olacak ki, yeni sezon için de görüşmeleri sürdürüyor.

Küçük yaşta öksüz kalan Ezo karakterinin hikayesinin anlatılacağı El Kızı dizisi, Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Yeni diziden ilk bilgiler de gelmeye başladı.

NTC Medya tarafından hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. Muğla’da yapılacak olan çekimler öncesinde dizide yeni gelişmeler de var.

Duygusallığı yüksek olacak yeni dizide Sevda Erginci ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Perihan Savaş ile anlaşma yapılıp yapılmadığı netleşmezken, Hilal Yıldız’ın senaryosunu yazdığı dizinin hikayesi de diğer oyuncu kadrosu da merak ediliyor.