Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un hayvan sevgisi; Oyuncu, evde kuzu beslediğini anlattı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayvan sevgisi; Oyuncu, evde kuzu beslediğini anlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yer aldığı film ve dizi projeleri kadar reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor. Oyuncu, oynadığı reklam filmlerinin bir sosyal sorumluluk mesajı vermesine özellikle önem veriyor.

Doğaya ve hayvanlara karşı duyarlılığıyla tanınan Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu jean firmasının geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen jean koleksiyonunu tanıtmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oyuncu, gelecek nesillere daha yaşanılır bir dünya bırakmak için sorumluluk alınması gerektiğini belirterek; “Alışkanlıklarımızı, iş yapma, üretim ve tüketim biçimlerimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Bir aktör olarak verebileceğim en büyük desteğin; bu konuda atılan adımların daha geniş kitlelere yayılmasına yardımcı olmak olduğunu düşünerek, ben de elimden geleni yapıyorum” açıklamasını yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayvan sevgisi; Oyuncu, evde kuzu beslediğini anlattı! 10

Toplantıda muhabirlerle sohbet eden Kıvanç Tatlıtuğ, çocukluğunda baba evinde kuzu beslediklerini de anlattı. Tatlıtuğ, “Babam eve bir gün yavru kuzu getirdi. Dördüncü kattaki evimizde baktık ona” dedi.

Aynı zamanda deniz tutkunu olan oyuncu, mavi sularda yaşadığı unutamadığı bir anısını da muhabirlerle paylaşarak;  “Doğum günümdü. Sabah denize girdim, bacağıma bir ahtapot dolandı. Çıkardım bacağımdan. Biraz ileri gittim, bir tane daha ahtapotla karşılaştım. Beraber yüzdük. Unutamadığım bir andı. Birlikte takıldık, sohbet ettik” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen’le rol alacağı ‘Aşıklar Bayramı’ filmi için Kars’a gideceğini de söyledi: Oyuncu yeni projesiyle ilgili olarak;  “Bir baba-oğul hikâyesini anlatacağız. İzleyenler ağlayacak.” İfadelerini kullandı.