Ana sayfa Kadın Haberleri Ayşe Tolga’nın mesajı Mehmet Akif Alakurt’a yanıt gibiydi!

Ayşe Tolga’nın mesajı Mehmet Akif Alakurt’a yanıt gibiydi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ayşe Tolga, kadınları çok kızdıran Mehmet Akif Alakurt’un sözlerine farklı bir üslupla yanıt verdi.

Mavi transparan bir elbisesiyle verdiği pozu instagram hesabından paylaşan Ayşe Tolga, “Kadın ne yapılırsa yapılsın değersizleştirilmez” diyerek Alkurt’un Türk kadınları hakkındaki iğneleyici ifadelerine karşı bir duruş sergiledi.

Ayşe Tolga’nın mesajı şöyle: Bir kadının öğreneceği ilk ders; Binlerce yıldır farklı kültür, inanç, dinde tam tersine inandırılmaya, bastırılmaya, susturulmaya, durdurulmaya çalışılan bir dünyada yaşamasına rağmen, ihtiyacı olan her şeyin sadece kendisinde olduğunu bilmesidir. Gücünü fark etmiş, bağımsız ve özgür bir kadın durdurulamaz, sınır çizilemez. Kadın; ne yapılırsa yapılsın, değersizleştirilemez. Değerini hatırla kız kardeş.

Ayşe Tolga'nın mesajı Mehmet Akif Alakurt'a yanıt gibiydi! 7

Mehmet Akif Alakurt ne söylemişti?

Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili açıklama yapan Alakurt, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)” ifadelerini kullanmıştı.