Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin Gülden’i Ayşe Tolga set işçiliği yapıyor!

Seksenler dizisinin Gülden’i Ayşe Tolga set işçiliği yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Seksenler dizisinin oyuncuları artık TRT1’de yayınlanan Ev Yapımı için zamanını harcıyor.Evlerinde kendi çekimlerini kendileri yapan oyuncular, aile üyelerinden de destek alıyor.

Ayşe Tolga, koronavirüs sonrasında yaşanan bu değişim sürecinin olumlu yanlarının da olduğunu düşünüyor. Posta gazetesine konuşan Ayşe Tolga, “Zor olsa da güzel oldu. Hiçbir şeyin imkansız olmadığını gördük. Gönül isterdi ki dışarıda ‘Seksenler’i çekmeye devam edelim. Fakat bu da çok iyi reyting aldı. Artık hem oyunculuk hem set işçiliği yapıyoruz” diye konuştu.

İnsanların uzun zamandır robot gibi yaşadıklarını ifade eden oyuncu, sarılmanın ne kadar kıymetli olduğunu anladığını söyledi. Günübirlik çalışan ve maddi sorunları olan insanlar için kaygılarını anlatan Ayşe Tolga, “Resmen bir prizden fiş çekildi ve sistem kapandı. Karanlıkta kalıverdik. Demek ki her şeye hazırlıklı olmalıyız. Mumu ya da elektrik fenerini elden bırakmamalıyız” dedi.

İnsanoğlunun bazı konuları anlaması için bu tür olayların yaşanmasının gerekli olduğunu anlatan oyuncu, koronavirüs sürecinin de bir senaryoyu andırdığını ifade etti.

Ayşe Tolga, “Bundan daha muazzam bir senaryo olamazdı. Normal dediğimiz yaşam, insan dışındaki tüm canlıların acı çektiği ama insanın kral gibi yaşadığı bir sistemse, normale dönemeyiz. Durumu idrak ettiğim için hiç zorlanmıyorum. Yeni dünya düzenine adapte olabilmek için gözümü kulağımı açmış durumdayım”diye konuştu.