Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat’ı ile Emir Benderlioğlu’nun uzaktan yakından ilgisi yok!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat’ı ile Emir Benderlioğlu’nun uzaktan yakından ilgisi yok!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 127. bölümü geride kalan diziye en son Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu çifti katılmıştı.

Behzat karakterine hayat veren Emir Benderlioğlu, Sabah gazetesine konuştu. Diziye dahil olma sürecini anlatan Benderlioğlu şöyle diyor:

“Ben zaten diziyi yakından takip ediyordum. ‘Keşke oynasam, ne güzel olur’ dediğim bir diziydi. Façalı Ailesi’nin en deli dolu bireyi olarak sağ olsunlar beni düşünmüşler. Ben de memnuniyetle, koşa koşa diziye dahil oldum.”

Sert ve savaşçı bir karakter olan Behzat’a karşın Emir Benderlioğlu kendisini bir aile babası olarak tanımlıyor.

Benderlioğlu, “Daha önce de sert, kabadayı, savaşçı gibi karakterler oynadım. Hiçbiri karakterime uygun değil. Ben kendi halinde bir aile babasıyım. Roller belki insanda psikolojik rahatlama sağlıyor olabilir ama. Kendimden uzak karakterleri oynamak, onlar hakkında araştırmalar yapmak benim için çok keyifli bir mücadele” açıklamasını yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Behzat'ı ile Emir Benderlioğlu'nun uzaktan yakından ilgisi yok! 7

Sette eşi ile birlikte olması konusun da değerlendiren Emir Benderlioğlu şu açıklamayı yaptı:

“‘Sevdiğim kız bana abi dedi’ olayı oldu bizimki. Biz birlikte çalışma konusunda tecrübeliyiz. 2009’da ‘Ayrılık’ dizisinde flört etmeye başladık, seneler sonra aynı sette olmak güzel. Eşlerin çalışması kolay değil ama biz tecrübeliyiz. Kendisi dizide kardeşimi oynuyor. Biz beraberken sıkılan bir çift değiliz. Dokuz yıl oldu, hâlâ birbirimizden sıkılmadık. Beraber spor yaparız, film izleriz. Sohbet etmekten hâlâ bıkmadık.”