Ana sayfa Sosyal Medya Ayşegül Aldinç ekrandaki dizilere verdi veriştirdi!..

Ayşegül Aldinç ekrandaki dizilere verdi veriştirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç bugüne kadar Pis Yedili, Misi, Hayal Kurma Oyunları, Son Yaprak, Ask ve Gurur, Efsane ve  Kahpe Bizans’ın da aralarında bulunduğu yapımlarda rol aldı.

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu zaman zaman paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Ayşegül Aldinç’in son instagram paylaşımı da çok konuşulacak türden.

Ekranlarda yayınlanan dizilere olan ilgisini kısmen yitirdiğini belirten oyuncu instagram hesabında uzunca bir yazı kaleme aldı ve dizilere verdi veriştirdi!

Ayşegül Aldinç konuyla ilgili dikkat çeken şu ifadeleri kullandı; ” Böyle hissetmemin nedenlerinden biri de fon müzikleri. Hafif bir gerilim sahnesinin müziği Karayip Korsanları tadında olamaz. “Ben Hur” örneklemesine girecektim, tevellüt zorlar diye kıyamadım size! Diyalogları anlamamızı zorlaştıran müziğin şiddetine girmiyorum bile.”

Ayşegül Aldinç ekrandaki dizilere verdi veriştirdi!.. 7

Dizilerde rol alan oyuncuların performansları hakkındaki görüşlerini de anlatan oyuncu, “Yeni bir proje başlıyor misal başrol oyuncusu, başrol oyuncusu gibi diil; olsa olsa yan rolde olabilir. Bir başka dizinin başrolündeki, ağzında takunya var gibi konuşuyor. ‘Çocuklar’ diiceksin tatlıcım ‘toduklar’ diil! ‘Sozuklar’ diyen de var. O daha feci!” ifadelerini kullandı.

Ayşegül Aldinç yazısında dizi sürelerinin uzunluğuna da değinerek, “Oyuncu olarak bir öncekinin dumanı soğumadan (önceki projeden çıkamamış bir performansla) diziden diziye yelken açıyorsan kendi repeteni izlettirmiş oluyorsun. ‘Üzümlü kekim’ tayfasından diilsen konsantrasyon yerlerde. Niye? Süreler hâlâ uzun. İzlediğim dizilerin rüyamda bi sonraki bölümünü çektiğim günler geride kaldı” dedi.