Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’den Ayşegül Aldinç’e ilginç bir dizi önerisi!

Eda Ece’den Ayşegül Aldinç’e ilginç bir dizi önerisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece’nin Ayşegül Aldinç’e olan inancı ve güveni çok büyük! Ünlü oyuncu Eda Ece ile Ayşegül Aldinç’in yolları 2011 yılında Pis Yedili isimli dizide kesişti… Genç bir oyuncu olan Eda Ece, o günlerde Ayşegül Aldinç’ten büyük destek gördü. Arkadaşlıkları ve dostlukları da 9 yıldır hiç bozulmadı.

Eda Ece, bugün instagram hesabından Ayşegül Aldinç ile birlikte fotoğrafını yayınladı ve duyduğu güveni anlatan sözler paylaştı. Ünlü oyuncu, “İlk dizimde 9 yıl önce kanki olduk hiç bitmedi dostluk” diyerek Ayşegül Aldinç’ten övgülerle bahsetti.

Eda Ece, şu sözleriyle dikkatleri üzerine çekti: “Bir sürü dedikodu kazanı insanın içinde en esaslı, insanın özünü okuyan, algıları açık, hisleri sonsuz, negatif insanları zaten sevemem hemde hiç, o pozitif ve tatlı, ileri görüşlü ve vizyonlu, ruhun dibini gören kimdir tabii ki Ayşegül Aldinç, anlat anlat bitmez.”

Eda Ece’nin bir de önerisi var. “Cadı temalı bir dizi çekelim mi senle ben?” diyen Eda Ece, sözlerini şöyle tamamladı: “Çünkü Ayşegülüm bir şey hisseder, bir şey der o hafta olur! Vallahi bak! Magic.”