Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den, Pis Yedili dizisi zamanından beri ayrılmadığı yakın dostu Ayşegül Aldinç’e duygusal mesaj!

Eda Ece’den, Pis Yedili dizisi zamanından beri ayrılmadığı yakın dostu Ayşegül Aldinç’e duygusal mesaj!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da ‘Yıldız’ı karakterine hayat veren Eda Ece ile şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç’in dostluğu, Eda Ece’nin kariyerinin ilk yıllarında rol aldığı Pis Yedili dizisine dayanıyor.

2011-2014 yıllarında Show Tv’de yayınlanan Pis Yedili dizisi ile geniş bir kitle tarafından tanınan Eda Ece, aynı dizide rol alan ve ‘Esma Sultan’ karakteriyle hafızalara kazınan Ayşegül Aldinç ile sette başlayan dostluğunu günümüze de taşıdı.

İki ünlü isim zaman zaman sosyal medyada da yan yana paylaşımlarda bulunuyorlar. Eda Ece, yakın dostunun doğum gününü duygusal sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Eda Ece'den, Pis Yedili dizisi zamanından beri ayrılmadığı yakın dostu Ayşegül Aldinç'e duygusal mesaj! 8

28 Eylül doğumlu oyuncu ve şarkıcı Ayşegül Aldinç 65 yaşına bastı. Eda Ece sosyal medya paylaşımında yakın dostunun doğum gününü şu sözlerle kutladı; “Ayşegülüm, dünya bir yana sen bir yana! Senin gibi kimse yok, esprilerin, zekan, harika instagram yazıların, fikirlerin, ileri görüşlülüğün, kaliten. Bu kadar kardeş, anne kız, dost, kanka olduğumuz için ben çok şanslıyım. Sen bir markasın, herşey gönlünden geçen gibi olsun. ”

Eda Ece'den, Pis Yedili dizisi zamanından beri ayrılmadığı yakın dostu Ayşegül Aldinç'e duygusal mesaj! 9

Ayşegül Aldinç ile beraber fotoğraflarını da instagram’da paylaşan oyuncu, doğum günü mesajıyla yakın dostunu ve hayranlarını mest etti.