Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinde reklamı yapılan kardeş bir dizi var!

atv’nin Kardeşlerim dizisinde reklamı yapılan kardeş bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi, kardeş dizisi Bir Küçük Gün Işığı’na destek yolladı! NG Medya isimli şirket tarafından hazırlanmakta olan Kardeşlerim dizisi, son dönemin en başarılı projelerinden birisi olarak biliniyor. Şirketin ilk işi de Sefirin Kızı isimli dizi olmuş ve Engin Akyürek ile Neslihan Atagül, sonrasında da Tuba Büyüküstün kadın başroller olarak milyonların kalbini çalmıştı.

NG Medya geçen sezon da hem Kaderimin Oyunu hem de Hayaller ve Hayatlar isimli dizilerle izleyicileri bir hayli memnun eden projeler ortaya koydu. Yeni sezonda ise şirketin en önemli yapımı olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisi öne çıktı. Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dram projesi, pazartesi akşamları etkili bir şekilde yoluna devam ediyor.

Çok geniş bir hayran kitlesi bulunan ve Cumartesi akşamları reytinglerde çok iyi sonuçlar elde ederek ikincilik koltuğunda bulunan Kardeşlerim dizisinden, Bir Küçük Gün Işığı’na destek geldi.

atv'nin Kardeşlerim dizisinde reklamı yapılan kardeş bir dizi var! 8

Aynı yapım firması olması ve iki projenin de aynı kanalda yayınlanması nedeniyle bu destek çalışması garip karşılanmadı. Kardeşlerim dizisinin sahnelerinden birisinde Eren ailesinin Bir Küçük Gün Işığı dizisini büyük bir hüzünle, gözyaşıyla takip ettiklerine yönelik sahneler yayınlandı.

Seray Kaya’nın Elif karakteri ile etkileyici dram performansı sergilendiği anlarda, Kardeşlerim dizisinin hikayesinde Eren ailesinin de gözyaşları ile onları takip ettikleri ekrana yansıtıldı.

atv'nin Kardeşlerim dizisinde reklamı yapılan kardeş bir dizi var! 9

İzleyicilerini hikayesi ile ağlatan Kardeşlerim dizisinin Ömer ve Asiye’si bu sefer de kardeş dizideki Elif karakterinin yaşadığı duygusallık ile gözyaşları döktü.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi bu sahne ile birlikte Kardeşlerim dizisi hayranlarına da tanıtılmış oldu.