Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin idol gördüğü isme sözleri dikkat çekti…

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin idol gördüğü isme sözleri dikkat çekti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemde olan oyuncu Eda Ece, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Oyuncunun paylaşımları hem dizisine hem de kendisine büyük katkı sağlamakta.

Yasak Elma’nın sosyal medyada hep gündemde kalmasını sağlayan isimlerden birisi de o. Yaz aylarında bile diziyi de kendisini de kimseye unutturmadı. Adeta bir sosyal medya fenomeni gibi çalışıyor oyuncu. Eda Ece’nin dizide birlikte rol aldığı Şevval Sam’a olan yakınlığını, samimiyetini artık bilmeyen yok.

Her fırsatta Sam’a olan hayranlığını dile getirmekten çekinmiyor Eda Ece. Ancak bu kez onun övgülerini, güzel sözlerini ve dileklerini alan kişi Şevval Sam değildi.

Eda Ece, Sanatçı Ayşegül Aldinç ile de dostluk bağlarını her fırsatta gösteriyor. Oyuncu, Aldinç’in doğum günü nedeniyle yayınladığı mesajında ona olan duygularını ifade ederken ‘idol’ kelimesini de kullandı.

En iyi arkadaşı olduğunu da sözlerine ekleyen Eda Ece, Aldinç’in doğum gününde aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Canım @aysegulaldinc doğdu bugün! ????Kraliçemiz???????? benim canım, en çok sevdiğim, iyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun! Sensiz bu dünya çok eksik olurdu! Senin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyım çok! İyi ki♥️ #superwoman #idol #mybestfriendforever ????????????????

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin idol gördüğü isme sözleri dikkat çekti... 7