Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayşegül Aldinç ev kadınlarının halinden yeni anladı!

Ayşegül Aldinç ev kadınlarının halinden yeni anladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç’in yaptığı paylaşım ile evde hayat olduğunu belirtti ve evde kalmanın zorluklarından da bahsetti. Ünlü oyuncu, paylaştığı bir tokat videosu üzerinden durumu anlatırken şiddete karşı olduğunu da ifade etti.

Evde geçirdiği günlerin zor olduğunu ve ev hanımlarını çok iyi anladığını ifade eden Ayşegül Aldinç, hayatında bu denli yorulduğunu hatırlamadığını söyledi.

Ünlü sanatçı, “Bütün ev kadınlarının alınlarından öpüyorum” diyerek de dikkatleri çekti.

Aldinç’in sözleri şöyle: “Ben hayatımda bu denli yorulduğumu hatırlamıyorum. Setler, stüdyolar, konserler, event’ler. Onlar hikaye. Akşam olunca yattığım yeri bilmiyorum yeminle. Bütün ev kadınlarını alınlarından öpüyorum. Dışarıdan eve varış faslı konusunda eminim pek fazla ortak rutinimiz var. Din, dil, ırk, varlıklı, varlıksız, ünlü, ünsüz ayrımı yapmadan eşitlenmek tam olarak böyle bir şey.

Dünya vatandaşlığımızın sağlamasını, sağlıkla ilgili bu sebepten yapmasaydık iyiydi. Eve vardığımda kapıdaki striptiz faslımı anlatmıştım daha önce. Nağmesiyle ‘İyi ki doğdun Ayşegül, iyi ki doğdun Ayşegül’ diyerek ellerimi yıkamak suretiyle gelmiş geçmiş ve kısmetse gelecek doğum günlerimi topluca kutlamaktan da helâk oldum. Köpürtme işleminin az 20 saniye olması gerekiyormuş ve doğum günü şarkısı o kadar sürüyormuş. Umarım dünyamız biz tepişmeye ara verdiğimiz için kendine geliyordur.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Baştan söyliyim şiddete karşıyım! Ama bi parça gerginim bazı sorumsuzluklar yüzünden. “Peki niye bu video?” dersen; vitrinine saat (⏰) koyan sünnetçinin “niye saat koydun ne alaka?” diyen esnafa verdiği “ e ne koysaydım?”ı kadar zekice bi cevap bulamadığım için; “say ki tokatlanan corona virüsüdür diyerek geçiştirmeyi düşünüyorum. Ya da ruhunu yelpazelendirecekse, hayalinde patakladığın insanı ko. O da olur. Nasıl gidiyo “daha güzel, daha mutlu, daha adil, sevgi dolu bi dünya için” gönüllü ve zorunlu ev hapsi?! Evdekilerle didişmeler başladı mı?!????????‍♀️ Peki yalnız tayfa? Sizde durum nedir? Kendinize tahammül edemiyosunuz di mi? Oysaki Andrey Tarkovski üstadın buyurduğu üzere “kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız” şekilde yetiştirseydiniz; “daha mutlu, daha adil, sevgi dolu” bi ilişkiniz olurdu. Orhan Gencebay N’aapıyo acaba?!???? Bu, #evdekal günlerinde been hayatımdaa bu denli yorulduğumu hatırlamıyorum. Setler, stüdyolar, konserler. Event’ler Leventler falan mı diyosun? Onlar hikaye. Akşam olunca yattığım yeri bilmiyorum yeminle. Büttüün ev kadınlarını alınlarından öpüyorum. Bi yanından bakarsan hiç bir yere yetişmek durumunda da değiliz. Ama illa ki o, yıllardır bizi yukarda tutan iç dinamiği, devin dur halleri… Dışardan eve varış faslı konusunda eminim pek fazla ortak rutinimiz var. Din, dil, ırk, varlıklı, varlıksız, ünlü, ünsüz ayrımı yapmadan eşitlenmek tam olarak böyle bi şey! Dünya vatandaşlığımızın sağlamasını, sağlıkla ilgili bu sebepten yapmasaydık iyiydi! Eve vardığımda diyordum; kapıdaki striptiz faslımı anlatmıştım 2 önceki postumda .( Aman hemen bak!????)…. Nağmesiyle “ii ki doodun Aaaşegüül, ii ki doodun Aaşegüül” diyerek ellerimi yıkamak suretiyle gelmiş geçmiş ve kısmetse gelecek doğum günlerimi toplucana kutlamaktan helâk oldum. Köpürtme işleminin az 20 saniye olması gerekmiş ve doğum günü şarkısı o kadar sürüyomuş. Sebep bu! Tehlikeden kaçma güdüsüne sahip canlılarız. Ama kaçamıyoruz. Kaçacak yer yok! Hem kaçarken yakalanmak da var. Sonunda temizleneceğimiz âşikar. Belki bir sonraki emre kadar. Umarım dünyamız biz tepişmeye ara verdiğimiz için kendine geliyordur. İyi haftalar???????? #evdehayatvar

Aysegül Aldinç (@aysegulaldinc)’in paylaştığı bir gönderi ()