Ana sayfa Sosyal Medya Aysun Metiner, Fox TV’nin en iddialı dizisine katıldı!

Aysun Metiner, Fox TV’nin en iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — 1972 doğumlu olan Aysun Metiner, en son Hercai isimli dizide Dilşah karakterine hayat verdi. Oyuncu yapımda kısa süre kalmış olmasına rağmen karakterin hikayeye etkisi çok yüksek oldu. 1990’lı yıllardan bu yana dizilerde yer alan oyuncu, birbirinden farklı karakterlere hayat verdi.

Şaşıfelek Çıkmazı dizisinden Asmalı Konak dizisine kadar farklı yapımlarda izlediğimiz Aysun Metiner, yeni sezonda Fox TV’nin en iddialı çıkış yapan yeni dizisine katıldı.

Salı akşamları yayınlanan ve özellikle de kadın izleyicileri ekran başına toplayan Evlilik Hakkında Her Şey, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Reytingleri yükselen, hikayesi sevilen ve başrol oyuncularının da etkili performansları göze çarpan dizinin iyi bir çıkış yaptığını söyleyebiliriz.

Fox TV’nin bu sezon için hazırladığı diziler arasında en iyi durumda olan Evlilik Hakkında Her Şey’e Aysun Metiner, konuk oyuncu olarak katıldı.

Daha önce Neslihan Yeldan’ın da konuk olduğu dizide Aysun Metiner ile Ömür Özdemir karı koca karakterine hayat verecek. Boşanmaların iç yüzünü ve evliliklerin görünmeyen detaylarını ekrana taşıyan Fox TV dizisinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk gibi önemli isimler başrolde bulunuyor.