Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’daki Sadi’den sonra Erkan Petekkaya’dan ters köşe rol!

Kırmızı Oda’daki Sadi’den sonra Erkan Petekkaya’dan ters köşe rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erkan Petekkaya yeni sezonda çok etkili bir rolle yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Sana Söz isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, Ömer isimli bir komisere hayat verecek.

İnandığı yoldan ilerleyen ve adaleti de kendisine tek yol seçen Ömer karakterinin güçlü duruşu, dizi hayranlarını da çok etkileyecek. Cinayet davaları çözen komiserin bir yanda, bu tür cinayetlerin aydınlanması için televizyon programları yapan Elif diğer yanda… Her ikisi de inandıkları yolda ilerleyen ama birbirlerinden de pek hoşlanmayan ikili olarak ekrana geliyor.

Nehir Erdoğan, Elif karakterinde çok etkileyici bir performans ortaya koyacaktır. Geçen sezon Kırmızı Oda isimli dizide Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, mafya olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Kırmızı Oda'daki Sadi'den sonra Erkan Petekkaya'dan ters köşe rol! 7

Şimdi ise komiser olarak tam zıttı bir karakteri canlandıracak olan oyuncu, Sana Söz dizisiyle etkili bir çıkış yapacak.

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi ‘Sana Söz’ün nefes kesen ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizinin fragmanı beğeni topladı.

Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi çok etkileyici geliyor.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor.

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen… Bu düzende roller biçilmiştir hepimize… Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni… Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır. Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer.

Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya… Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu… Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi… İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.