Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’i buluşturan Baht Oyunu dizisinin yapımcısından TRT1’e yeni bir dizi!

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’i buluşturan Baht Oyunu dizisinin yapımcısından TRT1’e yeni bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında izleyicilerle buluşan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisi büyük bir ilgi gördü. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesi birçok izleyiciyi mutlu etmişti. İki başrol oyuncusunun setteki güçlü uyumunun daha sonra aşka dönüşmesi de kimseyi şaşırtmadı.

Baht Oyunu dizisiyle romantik komedi seven izleyicilerin gönlünü kazanan ARC Film, şimdi yeni projesini TRT1 için Kasaba Doktoru’nu hazırlıyor. Bu sefer bir dram yapımı olacak ve başrolde de Ozan Akbaba’yı izleyeceksiniz.

Sinemada kamera arkasından başlayan emeklerini, oyunculuk ile taçlandıran Ozan Akbaba, ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinde de İlyas Çakırbeyli karakteri ile büyük hayranlık kazandı. 6 sezon süren ve yedinci sezon başında yaşanan kriz nedeniyle iptal edilen dizinin ardından Ozan Akbaba yeniden setlere dönüş yapacak.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'i buluşturan Baht Oyunu dizisinin yapımcısından TRT1'e yeni bir dizi! 8

Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisinin uyarlaması olan Kasaba Doktoru isimli dizi güçlü bir dram ve umut hikayesi olarak izleyicilerle buluşacak. Dizide; büyük bir hastanede trajik bir olay yaşayacak olan bir cerrahın, yeni bir hayat kurmak için bir kasabaya taşınması ve daha küçük bir hastanede büyük işler yapması anlatılacak.

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın da Kasaba Doktoru isimli yapımda yer almaları önemli bir gelişme oldu. İkilinin hayranları onların 2022 yılının iyi dizi çiftlerinden birisi olacağını düşünüyor.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'i buluşturan Baht Oyunu dizisinin yapımcısından TRT1'e yeni bir dizi! 9

Hazal Subaşı en son Çukur dizisindeki Nehir karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı sağladı. Deniz Can Aktaş ise benzer bir durumu Menajerimi Ara isimli diziyle gerçekleştirmişti. Şimdi bu ikili Kasaba Doktoru dizisinde bir araya gelecek ve uyumları merakla beklenecek.