Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili Star TV’nin yeni kararının altında bir mesaj var!

Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili Star TV’nin yeni kararının altında bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi Cuma akşamları ekrana geliyor ve Star TV’nin bu sezon en iyi çıkışı yapan dizisi oldu. Akın Akınözü ve Öykü Karayel’in güçlü performansı ile hayranlarını mest eden dizinin 18 Şubat Cuma günü 9. yeni bölümü yayınlanacak.

Dizi hayranları yeni bölümün heyecanını yaşarken, Star TV’den dikkat çeken bir karar geldi… NGM Medya imzasını taşıyan Kaderimin Oyunu dizisinin daha fazla izleyiciye ulaşması için dokuzuncu bölümün Cumartesi akşamı da izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Star TV’den yapılan açıklamada 19 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’da Kaderimin Oyunu dizisinin dokuzuncu bölümünün tekrar ekrana getirileceği duyuruldu. Aslında bu normal gibi gözüken ama bazı mesajlar da içerme ihtimali bulunan bir karar.

Kaderimin Oyunu’nun tekrar bölümlerinin yayınlanması zaten sıklıkla yaşanan bir durum. Ancak Cuma rekabetinde yaşanan sıkıntılar dizinin gün değiştirmesi gerektiği sonucunu doğurmuştu.

Düşen reytinglerden sonra Kaderimin Oyunu dizisinin toparlanması için bir gün değişikliği kararı gelirse şaşırmamak lazım.

Acaba Star TV, Cumartesi akşamları dizinin nasıl performans göstereceğini görmek için prime time’da Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin karşısına Kaderimin Oyunu’nu koyarak bir deneme mi yapmak istiyor?

Tabii ki bu sorunun yanıtı önemli, tahminler Star TV’nin reyitngler bir miktar daha düşer ise Kaderimin Oyunu dizisini kurtarmak için bir gün değişikliği hamlesi yapabileceğini söylüyor.

Belki de dokuzuncu bölümün 19 Şubat Cumartesi günü tekrar saat 20.00’da yayınlanması, ilerde düşünülebilecek bir gün değişikliği için kanal yöneticilerine bir deneme şansı sunmuş olacak. Tekrar bölümün reytingleri bu noktada önem kazanacaktır.

Kaderimin Oyunu dizisi ayrıca; Cumartesi 13.45’te ve Pazar günü de 14.00’da yine tekrar bölümleri ile izleyicilerle buluşacak.