Ana sayfa Sinema Aytaç Şaşmaz ve Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren İlk Göktürk’te işler hızlandı!

Aytaç Şaşmaz ve Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren İlk Göktürk’te işler hızlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Aytaç Şaşmaz hem de Serkan Çayoğlu son dönemin yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından. İki yakışıklı oyuncunun bir araya geldiği İlk Göktürk filminde sete çıkmak için son hazırlıklar tamamlanıyor.

İki oyuncunun başrollerini paylaşacağı İlk Göktürk filmi için çalışmalar uzun süre önce başlamıştı. Bir sinema filmi olacak İlk Göktürk’te çalışmalar son aşamaya geldi. Oyuncular sete çıkmaya az süre kala okuma provalarına devam ediyor.

İlk Göktürk’ün okuma provasından görüntüler paylaşıldı. Videoda Aytaç Şaşmaz ve Serkan Çayoğlu’na usta oyuncu Murat Serezli eşlik ediyor. Video her iki genç oyuncunun hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Hayranları Çayoğlu ve Şaşmaz’ın iyi bir ikili olacağını düşünüyor.

Senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak.
Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak.

Yapımcılığını Alper Çağlar ve Doruk Acar’ın üstlendiği İlk Göktürk filminin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var. Filmin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz, Söz ve ardından Hekimoğlu dizileriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştı. Yaz dizisi olarak ekrana gelen Baht Oyunu dizisiyle de kariyerinde zirveye ulaşmıştı. Yakışıklı oyuncu Baht Oyunu’ndan sonra tercihini sinema filminden yana kullandı.

Börü dizisiyle çıkış yapan Serkan Çayoğlu ise en son Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alıyordu. Yakışıklı oyuncu dizide Ankaralı karakterini canlandırıyordu.