Ana sayfa Sosyal Medya Maske Kimsin Sen? yarışması bitti! Eda Ece’nin unutulmaz kıyafetleri akıllarda yer etti!..

Maske Kimsin Sen? yarışması bitti! Eda Ece’nin unutulmaz kıyafetleri akıllarda yer etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in üstlendiği, jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol’un oturduğu Maske Kimsin Sen? yarışması final yaptı. Fox TV’de yılbaşı itibariyle yayınlanmaya başlayan program 9. bölümüyle ekranlara veda etti.

Yarışmacıların kostümleriyle ekranlara damga vuran Maske Kimsin Sen? yarışmasının vedası jüri üyesi Eda Ece’yi üzdü. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla programa veda etti. Uzun bir yazı kaleme alan Eda Ece, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği yazısında şu ifadeleri kullandı;

“Çok sevdiğim bir maceraydı. Hayal ettiğim her şeyi özgürce yapabildiğim, tek amacı eğlendirmek olan, müzikle, sanatla, eğlenceyle dolu, herkesin çok emek verdiği, özgür ve renkli bir programdı. Televizyonda böyle farklı, renkli işler görmek beni her zaman heyecanlandırıyor ve bu çok nadir oluyor.

Hali hazırda bir çok ülkede devam eden bu güzel formatı en iyi şekilde yapan @medyapimresmi @foxturkiye aileme, canım yönetmenim Ebru’ya ve yapımcımız Meltem hanıma, canım dedektif arkadaşlarım Melis, Doğu, Alican ve sunucumuz Tansel’e, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum.

Maske Kimsin Sen? yarışması bitti! Eda Ece'nin unutulmaz kıyafetleri akıllarda yer etti!.. 8

Maskelerin içinde her hafta performans sergileyen, sahne şovlarıyla bizi mest eden ünlülerimize tebriklerimi ve sevgilerimi iletiyorum, sizi izlemek bir zevkti. @maskekimsinsen tüm bölümlerini Youtube’dan izleyebilirsiniz. Yeni, renkli, özgür ve heyecan verici başka işlerde görüşmek üzere.”

Programa, başladığı ilk günden itibaren yarışmacıların kostümleri kadar Eda Ece’nin giydiği kıyafetler de damga vurdi. Her hafta, birbirinden değişik ve iddialı kostümler giyerek izleyiciye adeta görsel şölen yaşatan ünlü oyuncu, kıyafetlerinin yanı sıra aksesuarlarıyla da çok konuşuldu.

Maske Kimsin Sen? yarışması bitti! Eda Ece'nin unutulmaz kıyafetleri akıllarda yer etti!.. 9