Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’dan sevgilisi Cemre Baysel’e; En güzeli hep senin olsun!

Aytaç Şaşmaz’dan sevgilisi Cemre Baysel’e; En güzeli hep senin olsun!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Baht Oyunu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Dizi biteli uzun süre oldu, hayranları ikiliyi birbirine o kadar çok yakıştırdı ki dizide sık sık bir arada görmeye alıştıkları çifti sürekli beraber görmek istiyor. Ünlü çiftin sosyal medyada zaman zaman birlikte yaptıkları paylaşımlar  ilgiyle takip ediliyor.

Baht Oyunu’ndan sonra ikisi de bir proje de yer almayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinden Cemre Baysel  çok yakında yeniden bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Aytaç Şaşmaz'dan sevgilisi Cemre Baysel'e; En güzeli hep senin olsun! 88

Aytaç Şaşmaz sevgilisinin yeni dizisi Senden Daha Güzel’in tanıtımını instagram hesabından yayınladı ve “Müthiş bir iş geliyor. Hayırlı uğurlu uzun soluklu olsun inşallah! En güzeli hep senin olsun’ yazarak Cemre Baysel’e destek verdi.

Fox TV ekranında yaz döneminin etkili yapımlarından birisi olması beklenen Senden Daha Güzel’de Cemre Baysel’e  Burak Çelik eşlik ediyor.  Romantik komedi türündeki Senden Daha Güzel’in ilk bölümü  7 Haziran Salı akşamı Fox TV’de yayınlanacak.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlendiği dizinin  senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor.