Ana sayfa Dizi Fragmanları Aslı Bekiroğlu’nu özleyenler yarın akşam Show TV’de ekran başına!

Aslı Bekiroğlu’nu özleyenler yarın akşam Show TV’de ekran başına!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin dikkat çekici isimlerinden Aslı Bekiroğlu en büyük çıkışını Benim Küçük Yalanım dizisiyle yapmıştı. Başarılı oyuncu Benim Küçük Tatlı Yalanım dizisinin sona ermesinden bu yana ekranlardan uzakta. Ancak Bekiroğlu’nu özleyenlere güzel bir haberimiz var.

Aslı Bekiroğlu’nun başrolünde yer aldığı romantik komedi türündeki Sen ve Ben, yarın akşam Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Sinemada gösterilmeyen ve sadece Show TV için çekilen film ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Aslı Bekiroğlu’nun bu filmdeki partneri Yalçın Hafızoğlu. Kiralık Aşk dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Hafızoğlu, en büyük çıkışı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yaptı. Hafızoğlu, Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile hafızalara kazındı.

Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği Sen ve Ben oyuncuları arasında Aslı Bekiroğlu ve Yalçın Hafızoğlu’nun yanı sıra , Suat Sungur, Hülya Duyar, Zeynep Köse, Rami Narin, Bülent Çolak, Hande Özen ve Mert Yavuzcan gibi oyuncular yer alıyor. aSen ve Ben filminin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor.

İlk kez izleyiciyle buluşacak filmin konusu şöyle: Kendi halinde yaşayan ve aşkta bir türlü aradığını bulamayan Müjde, bir bankada çalışmaktadır. Yakın arkadaşının düğününde tanıştığı Gökhan’dan hoşlanan Müjde, bir kız arkadaşı olduğunu öğrenince ondan uzaklaşır. Bu sırada bankaya eğitim için gelen eğitmen Kerem’in ilgisine kayıtsız kalamaz.

Gökhan’ı unutmak için Kerem ile yeni bir aşka yelken açan Müjde öte yandan da hayallerinin peşinden gitmektedir. Kerem’in evli olduğunu öğrenen ve bir kez daha hayal kırıklığına uğrayan Müjde ile Gökhan’ın yolları bir kafe açılışında tekrar kesişecektir.