Ana sayfa Sinema Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak film artık sete çıkmaya hazır!

Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak film artık sete çıkmaya hazır!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak filmde son aşamaya gelindi. Film sete çıkmak için artık hazır.

4 Temmuz 2007’de 28 yaşındayken aramızdan ayrılan rock müziğinin unutulmaz isimlerinden Barış Akarsu’nun hayatını anlacak bir filmin çekileceği bir süre önce duyurulmuştu. Dizinin oyuncu kadrosu hızlı bir şekilde tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde okuma provasının da yapılmasıyla filmin ekibi sete hazır hale geldi.

Filmde Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. En son Elkızı dizisiyle ekrana gelen genç oyuncunun Barış Akarsu rolündeki performansı merakla bekleniyor. Akarsu’nun sevgilisini Aslı Bekiroğlu, arkadaşını ise Şafak Pekdemir canlandıracak. Barış Akarsu’nun annesine ise ona çok benzeyen oyuncu Ebru Nil Aydın hayat verecek.

Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak film artık sete çıkmaya hazır! 7

Yapımcılığını Özgür Tari’nin üstlendiği, Fikri Harika Prodüksiyon imzalı filmin senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alacak. Filmde ayrıca en son Masumlar Apartmanı’nda izlediğimiz Metin Coşkun ve Burak Satıbol da rol alacak.

Genç şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu, 2007 yılında Bodrum’da trafik kazası geçirmiş, uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. Bu beklenmedik trajik kazazı sonrasında Akarsu’nun ailesi ve hayranları derin bir acıya boğmuştu. 28 yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun sevenleri ve hayranları aradan yıllar geçse de sevgilerini her fırsatta göstermeye devam ediyor.

Daha önce büyük ilgi gören Dilberay filmine de imza atan Aytaç Medya’nın yapımcılığını üstleneceği filmin birkaç güne çekimlere başlaması bekleniyor. Filmde İsmail Ege Şaşmaz’ın hayat vereceği Barış Akarsu’yla benzerliği ise dikkat çekiyor.