Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’ın kalbi, Cemre Baysel’e aşkın yolunu açtı!

Aytaç Şaşmaz’ın kalbi, Cemre Baysel’e aşkın yolunu açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cemre Baysel, Alem dergisindeki sözleri ile dikkatleri üzerine çekti. Baht Oyunu dizisinde önce partner olan Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi, daha sonra sevgili oldu…

Birbirlerine çok uyumlu olan ve enerjileri de tutan ikili dizideki karakterler gibi gerçek hayatta da aşkı yaşamaya başladı. Çekimlerin çok yoğun ve tempolu geçtiğini anlatan Cemre Baysel, eğlendiklerini de söyledi. Oyuncu, “Kamera arkası görüntülerimiz bunun sadece ufak bir kısmı. Ada inişleri çıkışları olan, duygularını yoğun yaşayan, enerjiyle dolup taşan deli bir kız” diye konuştu…

blank

Cemre Baysel’den sevgilisini birkaç cümle ile anlatması istendi. Oyuncu, “Anlatamayacağım güzellikte bir kalbi var. Her zaman iyi niyetli, güler yüzlü ve umutlu” diye konuştu.

Aynı soruyu Aytaç Şaşmaz da yanıtladı ve partneri için şunları söyledi: “Cemre benim bu hayatta tanıdığım en saf ve temiz enerjili insan.”

Cemre Baysel’i dizi başlayana kadar hiç tanımadığını anlatan Aytaç Şaşmaz, “İnsanlığını ve kendi karakterini merak ettim. Tanıdıkça da ‘iyi ki’ dedim” şeklinde konuştu.

blank